Hogy ki is vagyok én??

Nos, 1976. szeptember 30-án döntöttem el véglegesen, hogy én is hozzájárulok a világ túlnépesedéséhez. Mint a jobboldali kép is mutatja, jó irányban haladok afelé, hogy felküzdjem magam a világ tetejére, már majdnem fenn vagyok :-))

Aztán felnőttem, és bár belefértem a bőrömbe, közben állandóan a közlekedés volt az egyik érdeklődési köröm, mint az a honlapon is lácccik. Majd az egykori Mechwart András vasútközlekedési szakközépbe jártam, ráadásul még közlekedésgépészeti technikus is lettem. Később visszaestem a fám alá, apáméval konkurens cégnél tervezgettem lifteket. Most trolivezető lettem, lehet, hogy már vittelek is.

Kell még? Na jó! Hobbijaim közé sorolható (ami ide tartozik) még a vasút (különösen a német nyelvterületen), a városi közlekedés (miközben én se komálom a "békávét"), a repülők, az autóversenyek (főleg a gyorsasági), a kőkemény metálzene a Paradise Lost-tól a Machine Head-en, Slayeren keresztül a Venomig, a Tankcsapdától a Biohazardon át a Pro-Painig, az Apocalypticától a Type'O'Negative-ig minden, ami jó. De a tőlem fiatalabb zenészek közül is vannak ám kedvenceim, mint pl. a Linkin Park. Meg aztán a zenélés ugyanebben a stílusban (bár ez most elég passzív), a fényképezés és kamerázás (mint a mellékelt ábrákok mutatják), na és az utazás... hogy elhalmozhassam a honlapomat képekkel...Itt vagyok:

A kép akkor ábrázol, amikor éppen fogat mosok

Egy Graz-Wien Intercity vonaton
Nézz bele a vendégkönyvembe     Írj a vendégkönyvembe
Vissza     Tetejére     Főlap